Wie zijn wij?

Screenshot_2013-09-11-15-09-58-1Ruim twintig jaar geleden, na de aankoop van onze boerderij die tevens vele verbouwingen met zich meebracht, ontstond onze liefde voor interieurs.
We hebben een prachtige tijd achter de rug met het geven van verschillende workshops in o.a verftechnieken op doek, oude verftechnieken toepassen op houten meubels, het maken van lampenkappen en stofferen van hockers.
Daarnaast werkten wij met ateliers die voor onze klanten mooie raamdecoratie’s vervaardigden uit onze uitgebreide
stoffencollectie.

Toen kwam er gezinsuitbreiding en werd het lastiger te combineren, de workshops kwamen op een lager pitje te staan. Schilderen ben ik blijven doen en maakt mijn kleurgebruik een mooie match met de interieurs die wij creëren. Inmiddels zijn de kinders groot en wonen we ook niet meer op de boerderij maar is er een ander fijn object voor terug gekomen, en is onze passie voor interieurs nooit weggeweest.

De nauwe samenwerking met de ateliers zijn altijd gebleven en voeren wij nog altijd stoffen van gerenommeerde stoffenhuizen uit alle prijsklassen. Wij werken graag met pure stoffen zoals grove linnen, fijne velours en katoen.
Compositie’s maken zit ons in het bloed en geeft energie dat willen wij graag met onze klanten delen.

 

Een kleurrijke groet, Olav en Ingrid Post .